uk Українська
ru Русский
en English
pl Polskie
de Deutsche
es Espanol

Внимание! Перевод сайта выполнен автоматически, с использованием Google Translate.

Главная (не только автобусы)
Ссылка только для роботов

Вернуться на список тем Сортировать по: автору.
Времени: возрастания, убывания.
Тема: 560 - Найбільші недоліки вашого сайта
11.05.2004 23:36:20   ( 1555 )
webmaster@bus.com.ua #2039
дуже добре, що ми з Вами перейшли до конструктиву:

1. стосовно перекладу - треба зробити (та підтримувати) БД назв зупинок українська=російська напишіть мені будь ласка єлектронного листа для вирішення технічних питань.

2. пропозиція слушна, мені теж більше подобається варінат а), я б хтів ще знати що конкретно (яка інформація) повинна бути на сторінці посилання.

3. Щодо одного місця для бронювання: якщо Вам треба більше одного замовлення та/або більше трьох місць (а не одного) Ви можете замовити в нас платний сервіс... :)

http://forum.bus.com.ua/cgi-pl/bus-order?hlp

Пропоную подальшу переписку перенести в приватний mail.
11.05.2004 14:23:59   ( 1554 )
Веселка #4453
1. Чому не українською, я написав це вже "автоматом" в свій час працював на юніксі, де укр. мови не було. Тому на форумах завжди писав латинськими. На рахунок того що я вас заствляю, то не перекручуйте мої слова. Я просто вношу пропозицію. Чи міг би я вам допомогти? Однозначно тільки б було у вас бажання. Грошима проблемно, а от виконати якусь роботу, так.
2. Варіантів є два:
а) на кожну зупинку зробити посилання, за допогою якого можна дізнатися докладніше про цю станцію.
б) при наведенні мишки на це посилання видавати підказку.
Але як на мій погляд варінт а зручніше.
3. Розповім детальніше:
обмеження одним квитком - це чи ненайбільший недолік. Ситуація: до мене з Польщі приїжджає група 7 чол. І мені потрібно 7 квитків. Мені що створювати 7 скриньок?
А решта все це наслідок цього.
Пошук у вас дуже проблемний.
Приводжу приклад:
Мені потрібно було сьогодні знайти інфрмацію про рух автобусів зі ст. Сміла до ст. Черкаси. Так спошук, спрацював, але навіщо мені інформацію про зворотній напрям руху. Вона лише в оману мене ввела. А інколи народ може просто недодивтись.
Рекомендую взяти за зразок сторінку Укрзалізниці: www.uz.gov.ua
Чого ще в них немає, так це можливості бронювання, а так доволі непогано.
19.04.2004 09:50:04   ( 1485 )
[somebody#4239]
И все-таки зачем подымать вопросы о которых уже говорено и переговорено??? (http://forum.bus.com.ua/cgi-pl/forum.pl?op=viewmsgs&tid=43&s=5) Наверное совсем делать нечего?
17.04.2004 02:27:41   ( 1481 )
webmaster@bus.com.ua #2039
1. Ви знаєте, я дуже люблю і ціную українську мову, але коле мене ПРИМУШУЮТЬ (немає значення до чого: чи пити горілку, чи розмовляти на якійсь мові, мені це не подобається). Але навіть при цьому я згоден виконати таку роботу якщо ви шановний "Веселка" (до речі - а чому не українською ?) погодитесь заплатити за це пристойні гроші або виконаєте хоч частину роботи разом з нами. Якщо ви так любити Україну, то чом би вам не докласти практичних зусиль до цього, замість язиком телепати.

2. Тут я можу з вами погодитесь - дійсно, інформація про те, що автобус прибуває на Львів-1 або Вінницю-2 мало що дає пересічному громадянину, особливо якщо він ні разу не був у цьому місті. Як ви вважаєте якими данними треба поповнити сайт та у якому вигляді, щоб вирішити цю проблему ?

3. "Тормознута система бронювання" - то не є коструктив. Особливо з огляду на те, що люди таки користуються нею. Що конкретно вам не подобається і головне як ви ПРОПОНУЄТЕ це змінити. Можливо ми з нашою технократичною позицією дечого і не бачимо. Будемо вдячні за КОНСТРУКТИВНУ критику.
17.04.2004 01:07:16   ( 1479 )
Rainbow #4282
1. Відстуність української мови. Як би ви не оправдувались але ви працюете в Україні.
2. Неточний маршрут. Треба обходити десятими шляхами щоб уточнити на яку станцію прибуває автобус, якщо в місті як мінімум дві станції.
3. Тормознута система бронювання.
Реклама

---

page loaded from http://bus.com.ua © PV "API" 1999-2011     webmaster@bus.com.ua     На главную страницу
bigmir)net TOP 100