31.03.2008 22:50:34
(
6110
)
Гиви #48276 |
А я вот в маршрутке сегодня ехал, а он мне, гад, билет не дал!!!!!!!!!! И стоячих пассажиров брал! И еще 1.75 содрал!!! И остановился более чем в 20-и сантиметрах от обочины! И ехать начал до полной посадки пассажиров! Одет был в спортивном костюме! |
31.03.2008 11:00:59
(
6101
)
[somebody#50477] |
Вчора стався такий прикрий випадок. Я попросила водія рельсового автобуса Монастирище - Київ зупинитися навпроти Одеського ринку на зупинці. Водій, проїхавши червоний сигнад світлофора, зупинився під світлофором. я з задньої площадки запитала, чи можна виходити, він кивнув, а коли я стала виходити через задні двері, автобус різко рушив. В салоні залишився мій син.Двері залишилися не зачиненими. Проїхавши 50 метрів автобус зупинився за зупинкою і мій син вийшов. Чого тільки в моїй голові не перевернулося за ці лічені секунди. Перед водієм на панелі розміщені пристрої, які сигналізують про відчинені двері(при умові що двері відчиняються неавтоматично). По друге - для спостереження за задньою площадкою є спеціальне дзеркало. Про що думав цей горе - водій і куди він дивився - невідомо. Але, на щастя, все обійшлося. Хто видає водіям ліцензію на перевезення пасажирів. Я користуюся послугами багатьох автостанція. Але достатньо мені було 3-х днів, щоб стільки пережити. |
31.03.2008 10:54:01
(
6100
)
[somebody#50477] |
Історія №2. При попередній купівлі білета за два дні до відравлення, я зіткнулася в АС Монастирище з слідуючим: дитячих білетів не продають!? При цьому з Києва дитячий квиток (діти віком ві 7 до 14 років при наявності свідоцтва про народження)коштує 29,79 грн, а дорослий - 39,71 грн. З Монастирища ж дитячого квитка мені не видали, а за проїзд прийшлося заплатити 41,20 грн(причому двічі, бо в мене семирічний син), хоча директор АС Монастирище сказав, що я можу взяти його на руки і не платити за місце. Що це за такі порядки на АС Монастирище. Для них що закон не писаний? |
31.03.2008 10:46:21
(
6099
)
[somebody#50477] |
4.03.2008р. я сіла в автобус слідуванням Київ - Монастирище з Південної автостанції на час відправлення 11:30.Через 3 години автобус доїхав до Цибульова і застряв на обочині (водій заїжджав в аптеку , завозив якийсь товар!?). Водій зразу ж покинув автобус і зник у невідомому напрямку. При цьому на вулиці була мінусова температура, йшов сніг, а ми замерзали в автобусі. Потім водій за пів години повернувся і почав "голосувати"(як він пояснив - для того, щоб хтось витягнув автобус із обочини).Пасажири почали за власний кошт викликати таксі, і їхали додому в Монастирище. Автобуси Монастирищенмської автостанції проходили мимо. Лише через дві години я встигла вскочити в один з автобусів, які призупинилися поблизу нас. а жінка, що побігла доставати багаж не встигла, бо автобус швидко рушив. Що це таке коїться на Монастирищенському напрямку. Де поділася людяність. Чого водії такі неорганізовані. Наш водій навіть не подзвонив до себе на АТП. Це зробила я і мені сказали, що по автобус вишлють тягач. А як бути в такому випадку з пасажирами, коли на вулиці сипле сніг, морозно і холодно та ще й додому далеко? |
| Реклама
|