uk Українська
ru Русский
en English
pl Polskie
de Deutsche
es Espanol

Внимание! Перевод сайта выполнен автоматически, с использованием Google Translate.

Главная (не только автобусы)
Ссылка только для роботов

Вернуться на список тем Сортировать по: автору.
Времени: возрастания, убывания.
Тема: 1214 - Відгук про рейс Львів-Катовіце (як я їхала до Кракова) після Великодних свят 24.04.2006
26.04.2006 14:04:47   ( 3270 )
Ірина #9943
Я вже помістила цілий текст тут http://misto.ridne.net/viewthread.php?tid=4484
Подам тільки основне:
Отже їхала я 24.04.2006 до Кракова зі Львова автобусом сполученням Львів - Катовіце. На краківський білети були продані, вибирати не доводилося. Автобус мав відправитися о 19:50. На автобус чекалося 2 години, причому приїхав такий грат, що ним до сусіднього села їхати страшно, не то що до Катовіц. Коли луди обурювалися чому так довго нема автобуса і намагалися з'ясувати причину запізнення у диспетчера, диспетчер розводив руками і казав що водії випили, бо то ще свяято. Одним словом, весь цей час що ми чекали, на рейс видзвонили зовсім инших водіїв, буквально витягнули з-за столу, вони навіть не знали де в Кракові вокзал (в автобусі 2/3 лудей їхало до Кракова), тобто пасажирів мали висадити о 4 ранку на об'їзній під Краковом, а в 4 ранку маршрутки ще не ходять. Правда доїхатиати до Кракова таким гратом нам не вдалося, тому що за 40 км до Жешова автобус поламвся, тріснуло колесо, розпалося на 4 частини, в автобусі був страшний сморід паленої гуми і цілу дорогу автобус видавав такі зщуки і так ним телепало, що не було чути взагалі що говорить твій співрозмовник, який сидить поруч. Але найцікавіше те, що у водіїв не було запасок взагалі, вони щось там клеїли, комбінували але це все безрезультатно, ми з 1:30 ночі до 3:00 простояли в Пшеворску на заправці поки не пид'їхав Кракивський автобус і забрав лудей. Тобто луди з Катовіцкого автобуса були змушені стояти цілу ніч до Кракова, але в автобусі були люди, яки їхали далі ніж Краків, до Катовіц, тобто вони заплатили вже за квиток до Катовіц, доїхали до Кракова за ту ціну з тяжкою бідою, а далі з Кракова знов плати и добирайся до Катовіц. Одним словом .... нема слів.
Будь-ласка пидкажіть як грамотно і ефективно боротися з таким хамством , мені страшенно не хочеться це пропустити просто так, і махнути на це рукою. Вірите шляк трафляє !!! Та і не хочу я отримувати отакі от послуги за 100 гривень.
Рейс обслуговується Львівським АТП, в них автобуси Ікаруси.
Реклама
---

Искать в заголовках сообщений : да нет
Точное соответствие : да нет

Вы еще новичек на форуме, поэтому включен режим "ТОЛЬКО ЧТЕНИЕ". Для начала попробуйте воспользоваться функцией поиска по форуму

page loaded from http://bus.com.ua © PV "API" 1999-2011     webmaster@bus.com.ua     На главную страницу
bigmir)net TOP 100